'Tijdens de wintermaanden stond Winterbar Moose de afgelopen jaren mee aan de wieg als één van de allereerste stemmige chalets waar gezelligheid en ambiance hand in hand gaan', zegt Moose-organisator Jan Moons, ondertussen burgemeester (N-VA) van Heist-op-den-Berg.

'In de lente daarentegen, misten we in Heist nog een voorzet naar de zomerperiode. Ook met onze Lentebar Moose hopen we daar verandering in te brengen.

Voor jong en oud wordt er gedacht aan de nodige sfeer en ambiance, zowel overdag als 's avonds. We mikken niet alleen op de avonden met een volle dansvloer, maar zeker ook op de gezellig drukke namiddagen in de nieuwe chalet en buiten op het lenteterras met uitzicht vanop de Berg.

Ook staan er leuke activiteiten zoals petanque en darts op het programma.
Of misschien laat je je inspireren door onze wandelroutes?

Voor dit concept sloegen winterbar Moose en Bistro Maginique de handen in elkaar.  Een gekend concept en unieke locatie, op een berg van horeca-ervaring. Een ideale mix.

Ze verwelkomen jullie dan ook graag op 20 april in hun nieuwe concept: LENTEBAR MOOSE.

Van 20 april tot 12 juni kan iedereen terecht in een fantastische lentesetting waar je gezellig kan vertoeven, en wegdromen in een gezellige bergchalet na een verfrissende bergwandeling.

Winter of lente, MOOSE haalt de sfeer naar de Heistse berg.
Voor ieder wat wils is het motto, "Zonnekloppen met vrienden, cocoonen met familie of een afspraakje met zakenpartners, en dit in een uniek kader":

- Even uitblazen na een middagje shoppen of een flinke wandeling? Binnen in een gezellige sfeer of buiten op het zonneterras.
- Genieten van een authentieke gezelligheid in een groene omgeving.
- Glühwein maakt plaats voor een sangria met vers fruit.
- Een aperitiefmoment met een lekkere cocktail en een tapasbordje om in de sfeer te komen.
- Of een verfrissende frappuccino met een smaakje.
- Daag je gezelschap uit voor een wedstrijdje petanque of darts.
- Je dancing Dimi-benen boven halen op de tonen van de muziek van een hippe DJ of live-muziek.
Het kan allemaal @MOOSE!

Totaal nieuwe chalet

'Aangezien winterbar Moose een volledig afgesloten ruimte is, hebben we gekozen voor een nieuwe chalet. De lentezon moet niet alleen voor warmte zorgen op ons terras, maar ook voor extra lichtinval via de panoramische gevel.
Het interieur zal deels herkenbaar zijn, maar de houtconstructie en nieuwe indeling zullen toch een verfrissende indruk achterlaten.

Alvast een kijkje in onze activiteitenkalender met wekelijks:
- Thirsty Thursday
Resident DJ Peter stoomt jullie met veel plezier klaar voor een weekend vol plezier.
- Apéro Fri!yay.

Elke vrijdag swingen we het weekend in met tal van regionale, maar ook gerenommeerde DJ's - zonder mondmasker en zittend swingen.

- Saturday Moose Fever
Elke zaterdag is iedereen welkom om zijn of haar moves boven te halen op de beats van de beste all-round DJ's. Locale DJ' zoals Milano, Henky, Robbe Hood en Bassart, maar ook Zohra, DJ FRANK, Dimitri Wouters, Milano en Nightlife DJ zullen bij Moose achter de draaitafels staan.

- Vintage Sunday
Elke zondag avond kan je vanaf 20u bij Moose terecht voor een gratis huiskamerconcert.

Livemuziek met telkens een andere invalshoek. Het genre Jazz, pop en soul zal je op zondagavond in de Moose kunnen terugvinden.
Zo mag je Aalex, Enchanté, Luna, Maxine Michiels en Thomas Heremans als lokale talenten verwachten, maar ook Esther Sels, Gunther Neefs en Kate Ryan zullen ten tonele verschijnen met een mix van ingetogen en uptempo nummers. Slechts één datum is nog in te vullen.

Na 8 weken lentebar Moose geven we van 13/6 tem 19/6 iedereen de kans om deze locatie af te huren voor een privé-feest of bedrijfsfeest. Vrijdag 17/6 is alvast gereserveerd voor een 50-jarige', besluit Jan Moons.

Locatie : Moose, Kerkhofstraat 4 - Heist op den Berg.